Dove crede ca orice femeie are dreptul la frumusete si fericire. O femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea. Rasfata-te in fiecare zi cu produsele Dove de ingrijire a pielii si noi te rasplatim dublu in Clubul Dove in luna februarie.

Gama de lotiuni de corp si creme de maini Dove beneficiaza de sistemul unic DeepCare Complex™, ce contine agenti nutritivi proprii pielii, ulei bogat in acizi grasi Omega-6 si aminoacizi care impreuna hranesc pielea in profunzime (Stratum Corneum) si previn descuamarea acesteia.

Cremele de corp contin agenti de hidratare delicati si ingrediente nutritive ce lasa pielea fina si catifelata.

In luna februarie, le rasplatim dublu pe membrele Clubului Dove care cumpara produse din categoria "Ingrijirea pielii". Mergi la magazin, pune in cosul de cumparaturi produse Dove pentru ingrijirea pielii si nu uita bonul de casa.

Inscrie-l pe site sau trimite-l prin posta pentru validare pana la sfarsitul lunii martie. Pe langa produsul de ingrijire a pielii ce va aparea in linia curenta de 5 produse (ce echivaleaza cu un porumbel), un alt produs se va adauga in categoria “Ingrijirea pielii” din linia urmatoare de produse. Astfel, te aducem si mai aproape de un nou porumbel.

Lotiunile, cremele de maini si cremele de corp Dove lasa pielea catifelata si placuta la atingere, iar corpul tau exprima frumusete din cap pana in picioare!

Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine!


Descopera frumusetea. Dove este diferit.