Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire. Dove este singurul deodorant cu ¼ crema hidratanta, ce iti ofera o piele a subratului mai frumoasa si mai catifelata in doar 3 zile!

In lunile iunie si iulie, te rasplatim dublu pentru fiecare deodorant Dove cumparat. Mergi in magazine, pune in cosul de cumparaturi deodorantul antiperspirant Dove care ti se potriveste si nu uita bonul de casa! Incarca bonul in contul tau din Clubul Dove sau trimite-l prin posta pentru validare.

Pe langa deodorantul care va aparea in linia curenta de 5 produse (linie ce echivaleaza cu un porumbel de cumparaturi), un alt produs se va adauga in categoria "Deodorante" din linia urmatoare. Astfel, vei fi mai aproape de premiile dorite.

Pentru protectie antiperspiranta eficienta si o piele a subratului mai catifelata in doar 3 zile, alege Dove:

  1. 1

    Deodorantul antiperspirant spray Dove este singurul deodorant cu ¼ crema hidratanta ce ajuta la repararea pielii dupa epilare in doar 3 zile.

  2. 2

    Deodorantul antiperspirant stick are o actiune intensa si indelungata de prevenire a transpiratiei datorita formei solide. In plus, ingredientele emoliente ingrijesc delicat pielea subratului.

  3. 3

    Deodorantul antiperspirant roll-on iti ofera protectie antiperspiranta eficienta si se potriveste liniei subratului. In plus, e un accesoriu pe care il poti purta mereu cu tine.

Completeaza-ti ritualul de ingrijire cu deodorantul antiperspirant Dove si bucura-te de o piele a subratului frumoasa si catifelata!