Dove crede ca orice femeie are dreptul la frumusete si fericire. O femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea.

Pentru o piele frumoasa si ingrijita in timpul dusului, foloseste gelurile de dus Dove, cu tehnologia Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de curatare delicati si lipide proprii pielii. Gelurile de dus Dove refac si fortifica bariera de protectie a pielii, hidratand-o in profunzime (Stratum Corneum), chiar in timpul dusului.

Noul gel de dus Dove cu crema fina si parfum de bujori face parte din gama Purely Pampering ce combina tehnologia Nutrium Moisture™ cu ingrediente pe care pielea ta le iubeste. Parfumul floral special cu note de bujori, petale de trandafiri si citrice iti alinta simturile, iar pielea ta va ramane hidratata si catifelata chiar de la primul dus.

In lunile martie si aprilie, fiecare gel de dus Dove valoreaza dublu in Clubul Dove. Mergi la magazin, pune in cosul de cumparaturi gelurile de dus Dove pe care ti le doresti si nu uita bonul de casa. Inscrie-l pe site sau trimite-l prin posta pentru validare!

Pe langa gelul de dus ce va aparea in linia curenta de 5 produse (linie ce echivaleaza cu un porumbel), un alt produs se va adauga in categoria "Geluri de dus" din linia urmatoare de produse. Astfel, te aducem si mai aproape de un nou porumbel si de premiile mult dorite.

Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine si bucura-te de o piele rasfata si ingrijita in timpul dusului, cu gelurile de dus Dove!


Descopera frumusetea. Dove este diferit.