¼ cremă hidratantă
¾ încrederea de a fi tu însăți

Descoperă seturile cadou de la Dove

Primăvara asta, Dove te răsfață pe tine, dar și pe femeile dragi din viața ta, cu o nouă colecție de seturi cadou, pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună îngrijire. ¼ crema hidratantă; ¾ încrederea de a fi tu insăți. Sărbătorim frumusețea împreună.


Set Dove
DermaSpa Goodness³

Setul Dove DermaSpa Goodness³ conține: loțiune de corp, 200 ml + cremă de mâini, 75 ml

Dove DermaSpa Goodness³. Îngrijire bazată pe expertiză dermatologică și experiență spa multi-senzorială.

Dove DermaSpa Goodness3 combină uleiurile prețioase cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care acționează chiar în interiorul celulelor pielii*, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietățile de refacere a barierei de protecție a pielii, sunt infuzate în formulele cremelor Dove DermaSpa pentru o textură a pielii catifelată, luminoasă și cu un aspect uniform. Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos și mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant și măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie și frangipani.

*din stratum corneum

Set Dove
DermaSpa Cashmere Comfort

Setul Dove DermaSpa Cashmere Comfort conține: loțiune de corp, 200 ml + cremă de mâini, 75 ml

Dove DermaSpa Cashmere Comfort. Îngrijire bazată pe expertiză dermatologică și experiență spa multi-senzoriala.

Îmbogățită cu Cell-Moisturisers™, gama de produse de îngrijire personală Dove DermaSpa Cashmere Comfort oferă mai mult decât hidratare. Tehnologia Cell-Moisturisers™, derivată din produsele pentru îngrijirea tenului, împreună cu ingrediente active-cheie acționează la nivel celular, hidratând și întărind bariera de protecție a pielii.

Loțiunea de corp Cashmere Comfort îți oferă cea mai bună îngrijire posibilă de la Dove, conferind pielii uscate nu doar un efect hidratant ci și un adevărat răsfăț regenerant. Textura bogată permite cremei să pătrundă rapid în piele, pentru o experiență de răsfăț deplin.

Crema de mâini Cashmere Comfort oferă mâinilor tale îngrijire completă - ușor de aplicat pentru mâini fine și frumoase si cuticule îngrijite. Formula ei bogată, cu efect reconfortant de durată, este ușor absorbită și ideală pentru tratarea pielii uscate.

Set Dove
Complete Beauty Collection

Setul Dove Original Complete Collection conține: gel de duș, 250 ml + lapte de corp, 250 ml + săpun solid, 100 g + antiperspirant spray, 150 ml + șampon, 250 ml

Datorită gelului de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing pielea este mai fină și mai catifelată chiar după primul duș. Gelul de duș are la bază formula revoluționară cu Nutrium MoistureTM care combină agenți de curățare delicați cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii.

Formula cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Săpunul-cremă Dove Beauty Cream cu formula delicată și pH-ul neutru, curăță delicat pielea și menține bariera naturală de protecție a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării. Săpunul Dove este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă, care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față.

Antiperspirantul spray Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului și oferă protecție antiperspirantă eficientă timp de 48 de ore. Pentru o piele a subrațului mai frumoasă și mai catifelată în doar 3 zile, alege Dove!

Șamponul Dove Intensive Repair ce conține Nutri-Keratin Actives este special creat pentru părul degradat. Acționează imediat pentru a repara suprafața acestuia și îl hrănește în profunzime pentru a ajuta la refacerea zonelor degradate pe termen lung. Hrănire în profunzime, zi după zi, pentru un păr mai puternic și mai frumos, ce radiază de sănătate!

Set Dove
Complete Love Collection

Setul Dove Love Collection conține: gel de duș, 250 ml + șampon, 250 ml + balsam, 200 ml + săpun solid, 100 g + antiperspirant spray, 150 ml

Conceput special pentru pielea uscată, gelul de duș Dove Nourishing Care & Oil cu ulei de argan din Maroc hrănește pielea în profunzime (Stratum corneum) lăsând-o mai fină și mai catifelată, chiar după primul duș. În plus, pielea este învăluită în parfumul cu note orientale.

Dove Invisible Dry cu 1/4 cremă hidratantă și vitamina E este primul antiperspirant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori. Descoperă bucuria de a purta culorile care îți scot în evidență frumusețea naturală!

Cu 1/4 cremă hidratantă și ulei de argan din Maroc, săpunul-cremă Dove Cream Oil curăță delicat, îngrijește pielea și o protejează împotriva deshidratării, lăsând-o fină și catifelată.

Șamponul și balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt special create pentru părul uscat, cu fire rebele. Având la bază complexul Nutri-Oils, un amestec unic cu ulei de migdale și de nucă de cocos, gama hrănește în profunzime părul uscat și îmblânzește firele rebele cu până la 100%.

Set Dove
Beauty Collection

Setul Dove Beauty Collection conține: gel de duș, 250 ml + lapte de corp, 250 ml + antiperspirant stick, 40 ml

Datorită gelului de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing pielea este mai fină și mai catifelată chiar după primul duș. Gelul de duș are la bază formula revoluționară cu Nutrium MoistureTM care combină agenți de curățare delicați cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii.

Formula cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Dove este singurul antiperspirant cu ¼ cremă hidratantă, care lasă pielea subrațului vizibil mai fină și catifelată. Antiperspirantul stick Dove Original are o acțiune intensă și îndelungată de prevenire a transpirației datorită formei solide. În plus, ingredientele emoliente îngrijesc delicat pielea subrațului.

Set Dove
Happiness Collection

Setul Dove Happiness conține: gel de duș, 250 ml + lapte de corp, 250 ml + antiperspirant spray, 150 ml

Inspirat din ritualurile femeilor din Japonia, gelul de duș Dove Glowing Ritual cu extract de floare de lotus și apă de orez purifică pielea și îi redă strălucirea naturală.

Formula delicată a loțiunii de corp Dove Glowing Ritual îmbogăţită cu lapte de orez și potrivită pentru toate tipurile de piele lasă pielea luminoasă şi fină ca mătasea.

Antiperspirantul spray Dove Powder Soft, cu ¼ cremă hidratantă, îți oferă protecție antiperspirantă eficientă până la 48 de ore și o piele a subrațului frumoasă, vizibil mai fină și catifelată în doar 3 zile. Cu Dove, te simți încrezătoare să-ți dezvălui pielea subrațului in orice moment!

Sărbătorim frumusețea împreună

Descoperă noile produse Dove și bucură-te de piele fină, catifelată și hidratată. Ești gata să le încerci?


Dove Spumă de Duș
Rose Oil

Uleiul de trandafir este recunoscut pentru parfumul său plăcut și senzual care te răsfață, având totodată și beneficii extraordinare asupra pielii. Ajută la întinerirea și refacerea pielii prin efectul anti-inflamator și datorită conținutului de antioxidanți care mențin hidratarea. Spuma de duș Dove cu ulei esențial de trandafir oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită și plină de răsfăț. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Dove Spumă de Duș
Argan Oil

Uleiul de argan, bogat în vitaminele A și E, este folosit de generații întregi pentru hrănirea pielii și a părului. Cunoscut ca fiind un ulei prețios, uleiul de argan este bogat și în antioxidanți, acizi grași omega-6 și acid linoleic. Acest amestec unic de ingrediente stimulează producția de celule și ajută pielea și părul să fie cât mai sănătoase. Spuma de duș Dove cu ulei de argan oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită și plină de răsfăț. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Dove Spumă de Duș
Coconut Oil

Uleiul de nucă de cocos este utilizat de mii de ani în India ca remediu pentru hidratare, catifelare și refacere a pielii. Acizii grași din uleiul de cocos mențin pielea netedă și catifelată, deoarece împiedică pierderea hidratării pielii. În același timp, vitamina E repară și menține pielea sănătoasă și catifelată. Spuma de duș Dove cu ulei de nucă de cocos oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită și plină de răsfăț. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Dove Men+Care
spumă de duș Clean Confort

Parfumul subtil care însoțește această formulă de îngrijire este destinat bărbaților adevărați. Notele acestui parfum conferă o semnătura unică, masculină și reconfortantă, care menține senzația de curat pe parcursul întregii zile. Notele de vârf de bergamotă, mandarină și lămâie dau energie, iar pe parcursul dușului apar și notele de mijloc de piersică, mentă, scorțișoară care la final lasă loc elementelor lemnoase. Spuma de duș Dove Men+Care este un produs avantajos, de tip 3- in – 1 : curăță, hidratează și este totodată potrivit pentru ras. Se întinde și se clătește cu ușurință.

Dove Men+Care
spumă de duș Extra Fresh

Spuma de duș care conferă prospețimea necesară pentru revigorarea de început de zi. Cu note lemnoase, reconfortante, combinația energizantă a acestui parfum unic pregătește bărbatul adevărat să facă față oricărei provocări pe parcursul zilei. Spuma de duș Dove Men + Care este un produs avantajos, de tip 3-in–1: curăță, hidratează și este totodată potrivit pentru ras. Se întinde și se clătește cu ușurință.

Antiperspirant Dove
Invisible Care Floral Touch

O vestimentaţie colorată te poate binedispune și te poate ajuta să-ți pui în valoare frumusețea naturală. Fii încrezătoare să porți hainele preferate, fără grija urmelor albe sau a petelor galbene, cu antiperspirantul Dove Invisible Care Floral Touch. Acest produs îţi oferă libertatea de a purta cele mai colorate și îndrăznețe ținute, fiind dovedit că nu lasă urme pe 100 de culori. În plus, alături de îngrijirea superioară Dove (1/4 cremă hidratantă), noua variantă Invisible Care Floral Touch oferă un parfum elegant, floral și revigorant. Dove Invisible Care Floral Touch este disponibil atât în varianta spray 150ml, cât si sub forma de stick 40ml.

Cremă de mâini Dove
Nourishing Secrets

Dove Nourishing Secrets este o gamă de produse inspirate de cele mai bune ritualuri de îngrijire, practicate de femeile din întreaga lume, ce combină îngrijirea superioară Dove cu puterea ingredientelor naturale. Cremele de mâini Dove Nourishing Secrets vin în completarea gamei de geluri de duș și loțiuni de corp și conțin ingrediente inspirate de natură. Disponibile în două variante – cu ulei de cocos și lapte de migdale sau cu avocado și gălbenele – cremele de mâini Dove Nourishing Secrets asigură pielii uscate, îngrijirea delicată Dove.

Dove Pink
săpun solid

Pentru ca pielea ta să fie fină, catifelată şi frumoasă, alege săpunul-cremă Dove Pink. Cu ¼ cremă hidratantă, îţi oferă mai mult decât o simplă spălare, hrănindu-ţi pielea în timp ce îndepărtează impurităţile acumulate de-a lungul zilei. Dove are o formulă delicată și un pH neutru, ce curăță blând și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării. Toate beneficiile săpunului-cremă Dove sunt acum disponibile și într-un săpun cremă de culoare roz, cu un parfum deosebit.