¼ cremă hidratantă
¾ încrederea de a fi tu însăți

Sărbătorim frumusețea împreună

Cumpără cel puțin două produse Dove și/sau Dove Men+Care în valoare cumulată de minimum 19 lei și poți câștiga instant unul dintre miile de premii disponibile în magazinele partenere.

Îngrijește-ți frumusețea naturală cu noile produse Dove

Primăvara aceasta, ai grijă de pielea ta cu noile produse Dove și bucură-te de o experiență senzorială deosebită. Noile ingrediente îți revigorează simțurile și îți hidratează pielea, lăsând-o fină și catifelată. Încearcă-le și bucură-te de îngrijirea delicată Dove.


Gel de duș Dove
Renewing Glow Pink Clay

Noul gel de duș Dove Renewing Glow este primul gel de duș care combină formula hrănitoare Dove cu argila roz și îți eliberează pielea de factorii de stres zilnici. Argila roz este bogată în minerale și cunoscută pentru proprietățile sale regeneratoare. Gelul de duș Dove Renewing Glow curăță pielea în profunzime*, ajută la procesul de regenerare al pielii și îi redă strălucirea naturală.

*stratum corneum

Gel de duș Dove
Purifying Detox Green Clay

Noul gel de duș Dove Purifying Detox este primul gel de duș ce combină formula hrănitoare Dove cu argila verde, cunoscută pentru proprietățile sale purificatoare. Acest gel de duș curăță în profunzime, atrage și îndepărtează cu delicatețe impuritățile și toxinele în timp ce catifelează pielea și îi redă frumusețea naturală.

Spumă de duș Dove
Acai Oil

Uleiul de acai este recunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și conținutul bogat în acizi grași ce ajută la hidratarea și refacerea pielii.

O spumă de duș bogată, ce oferă răsfăț instant și dă un nou sens experienței dușului. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită și plină de răsfăț. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș, cât și pentru ras.

Antiperspirant Dove
Go Fresh
Apple & White Tea

Vrei să încerci ceva nou? Începe-ți dimineața cu un parfum floral-fructat care asigură o experiență senzorială inedită și îmbină cu succes mărul delicat, puternic și delicios cu notele exotice, sofisticate, dar în același timp naturale ale ceaiului alb. Noul antiperspirant Dove oferă îngrijirea unică Dove cu ¼ cremă hidratantă, asigurând 48h de protecție împotriva transpirației, pentru o piele a subrațului mai fină și mai catifelată.

Noul antiperspirant Dove Go Fresh Apple & White Tea este disponibil atât în format aerosol 150ml, cât și stick 40ml.

Antiperspirant Dove
Nourishing Secrets
Coconut & Jasmine flower

Inspirat din ritualurile de frumusețe ale femeilor din India, noul antiperspirant Dove Nourishing Secrets surprinde aroma delicată a unui ritual antic de reparare și hidratare a pielii prin aplicarea uleiului de cocos pe piele. Notele florale și fructate ale acestui parfum asigură o experiență senzorială plăcută, grație amestecului delicat de petale de iasomie, lăcrămioară și floare de lotus. Notele de bază sunt orientale și cremoase, îmbogățite cu tonuri delicioase de nucă de cocos.

Noul antiperspirant Dove oferă îngrijirea Dove cu ¼ cremă hidratantă, asigură 48h de protecție antiperspirantă, are o formulă delicată, fără alcool și este disponibil în format aerosol 150ml, stick 40ml și roll-on 50ml.

Antiperspirant Dove
Nourishing Secrets
Matcha Tea & Sakura Blossom

Inspirat din ritualurile de frumusețe ale femeilor din Japonia, noul antiperspirant Dove Nourishing Secrets cu parfum revigorant surprinde aroma proaspătă a ceaiului matcha și nota florală a cireșului japonez. O fuziune surprinzătoare și bogată de note fructate, matcha revigorant și accente citrice efervescente ce evidențiază o abordare modernă și plină de viață. Condimentele speciale, coacăzele roșii și rubarba oferă o notă intrigantă și modernă parfumului, împletindu-se cu o inimă florală nuanțată cu trandafir, frezie și floare de cireș japonez. Parfumul este desăvârșit de o notă finală caldă de tonka și vanilie.

Noul antiperspirant Dove oferă îngrijirea Dove cu ¼ cremă hidratantă, asigură 48h de protecție antiperspirantă, are o formulă delicată, fără alcool și este disponibil atât în format aerosol 150ml, cât și roll-on 50ml.

Gel de Duș Dove
Nourishing Secrets Awakening Ritual
Matcha Tea & Sakura Blossom

Inspirat de ritualurile de frumusețe ale femeilor din Japonia, noul gel de duș Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual îți revigorează simțurile datorită mirosului răcoritor și bogat al matchei, în timp ce notele subtile de ulei de floare de cireș răcoresc pielea. Aromele naturale de flori și ceai asigură o experiență desăvârșită, iar formula Dove cu ¼ cremă hidratantă și fără sulfați SLES curăță delicat pielea.

Loțiune de corp Dove
Nourishing Secrets Awakening Ritual
Matcha Tea & Sakura Blossom

Revitalizează-ți pielea cu loțiunea de corp Dove Awakening Ritual, inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor din Japonia. Această formulă răcoritoare cu matcha și floare de sakura îți hidratează instant pielea în timp ce parfumul său vibrant îți revigorează simțurile. Și rezultatul? Piele revitalizată cu o strălucire imediată.

Cremă de mâini Dove
Nourishing Secrets Awakening Ritual
Matcha Tea & Sakura Blossom

Revitalizează-ți pielea mâinilor cu crema de mâini Dove Awakening Ritual, inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor din Japonia. Formula răcoritoare cu matcha și floare de sakura îți hidratează mâinile, în timp ce parfumul său vibrant îți revigorează simțurile lăsându-ți mâinile fine și catifelate.

Gel de Duș Dove
Nourishing Secrets Indulging Ritual
Oat milk & Honey

Inspirat de ritualurile de frumusețe ale femeilor nordice, noul gel de duș Dove Nourishing Secrets Indulging Ritual oferă o experiență senzorială ce începe cu un amestec cald de parfumuri: un mix de migdale, miere, vanilie și o aromă subtilă de lapte de ovăz. Laptele de ovăz este dovedit că ajută la reducerea iritațiilor și la ameliorarea pielii sensibile. Aroma dulce a mierii împreună cu notele florale de iasomie și mușețel îți revigorează pielea pentru întreaga zi, iar formula Dove cu ¼ cremă hidratantă și fără sulfați SLES curăță delicat pielea.

Loțiune de corp Dove
Nourishing Secrets Indulging Ritual
Oat milk & Honey

Răsfață-ți pielea cu loțiunea de corp Dove Indulging Ritual, inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor nordice. Infuzată cu lapte de ovăz și miere de salcâm, îți hrănește pielea în profunzime* și o calmează în timp ce parfumul ei cald și cremos îți bucură simțurile. Rezultatul? Pielea rămâne extrem de catifelată.

*stratum corneum

Cremă de corp Dove
Nourishing Secrets Indulging Ritual
Oat milk & Honey

Răsfață-ți pielea cu crema de corp Dove Indulging Ritual, inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor nordice. Această formulă cu textură bogată, infuzată cu lapte de ovăz și miere de salcâm, îți hrănește pielea în profunzime* și o calmează în timp ce parfumul ei cald și cremos îți bucură simțurile. Rezultatul? Pielea rămâne extrem de catifelată.

*stratum corneum

Cremă de mâini Dove
Nourishing Secrets Indulging Ritual
Oat milk & Honey

Răsfață-ți pielea cu crema de mâini Dove Indulging Ritual, inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor nordice. Această formulă foarte hidratantă, infuzată cu lapte de ovăz și miere de salcâm, îți hrănește pielea în profunzime* și o calmează în timp ce parfumul ei cald și cremos îți bucură simțurile lăsându-ți mâinile fine și catifelate.

*stratum corneum