Câștigă premii de toamnă cu Dove

Cumpără cel puțin două produse Dove și/sau Dove Men + Care în valoare de minimum 19 lei și poți câștiga instant unul dintre miile de premii disponibile. Pentru mai multe detalii legate de campanie, lista de magazine participante si regulament, click aici


Descoperă puterea de curățare a apei micelare
în noua gamă ultra-delicată Dove

Noua gamă ultra-delicată Dove cu tehnologie micelară îndepărtează impuritățile și hidratează pielea, lăsând-o fină și catifelată. Gama conține două geluri de duș și un săpun-cremă, special create pentru a curăța pielea de toxine și particule poluante. Incearcă-le și bucură-te de îngrijirea delicată Dove.


Gel de duș Dove
Micellar Water Anti-stress

Noul gel de duș Dove Anti-Stress cu tehnologie micelară curăță pielea de impuritățile cotidiene. Formula hrănitoare și ultra-delicată Dove este combinată cu puterea de curățare a apei micelare.

Micelele îndepărtează cu delicatețe murdăria în timp ce nutrienții proprii pielii protejează bariera de protecție a acesteia.

Îngrijire și curățare delicată ce protejează pielea împotriva factorilor de stres zilnici.

Gel de duș Dove
Micellar Water Sensitive Skin

Noul gel de duș Dove Sensitive cu tehnologie micelară conține micele ultra delicate și nu conține coloranți sau săpun.

Micelele îndepărtează delicat murdăria și impuritățile, pentru a curăța pielea sensibilă, în timp ce nutrienții proprii pielii protejează bariera de protecție a acesteia.

Hipoalergenic, fără săpun și sulfați.

Săpun-cremă Dove
Sensitive Skin Micellar

Noul săpun-cremă Dove Sensitive Skin Micellar cu tehnologie micelară conține ¼ cremă hidratantă și este special creat pentru pielea sensibilă, fiind hipoalergenic și fără parfum. În timpul spălării se formează micele delicate ce îndepărtează murdăria și impuritățile, lăsând pielea sensibilă curată, fină și catifelată

Sărbătorim frumusețea împreună

Descoperă noile produse Dove și bucură-te de piele fină, catifelată și hidratată. Ești gata să le încerci?


Dove Spumă de Duș
Rose Oil

Uleiul de trandafir este recunoscut pentru parfumul său plăcut și senzual care te răsfață, având totodată și beneficii extraordinare asupra pielii. Ajută la întinerirea și refacerea pielii prin efectul anti-inflamator și datorită conținutului de antioxidanți care mențin hidratarea. Spuma de duș Dove cu ulei esențial de trandafir oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită și plină de răsfăț. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Dove Spumă de Duș
Argan Oil

Uleiul de argan, bogat în vitaminele A și E, este folosit de generații întregi pentru hrănirea pielii și a părului. Cunoscut ca fiind un ulei prețios, uleiul de argan este bogat și în antioxidanți, acizi grași omega-6 și acid linoleic. Acest amestec unic de ingrediente stimulează producția de celule și ajută pielea și părul să fie cât mai sănătoase. Spuma de duș Dove cu ulei de argan oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită și plină de răsfăț. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Dove Spumă de Duș
Coconut Oil

Uleiul de nucă de cocos este utilizat de mii de ani în India ca remediu pentru hidratare, catifelare și refacere a pielii. Acizii grași din uleiul de cocos mențin pielea netedă și catifelată, deoarece împiedică pierderea hidratării pielii. În același timp, vitamina E repară și menține pielea sănătoasă și catifelată. Spuma de duș Dove cu ulei de nucă de cocos oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită și plină de răsfăț. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Dove Men+Care
spumă de duș Clean Confort

Parfumul subtil care însoțește această formulă de îngrijire este destinat bărbaților adevărați. Notele acestui parfum conferă o semnătura unică, masculină și reconfortantă, care menține senzația de curat pe parcursul întregii zile. Notele de vârf de bergamotă, mandarină și lămâie dau energie, iar pe parcursul dușului apar și notele de mijloc de piersică, mentă, scorțișoară care la final lasă loc elementelor lemnoase. Spuma de duș Dove Men+Care este un produs avantajos, de tip 3- in – 1 : curăță, hidratează și este totodată potrivit pentru ras. Se întinde și se clătește cu ușurință.

Dove Men+Care
spumă de duș Extra Fresh

Spuma de duș care conferă prospețimea necesară pentru revigorarea de început de zi. Cu note lemnoase, reconfortante, combinația energizantă a acestui parfum unic pregătește bărbatul adevărat să facă față oricărei provocări pe parcursul zilei. Spuma de duș Dove Men + Care este un produs avantajos, de tip 3-in–1: curăță, hidratează și este totodată potrivit pentru ras. Se întinde și se clătește cu ușurință.

Antiperspirant Dove
Invisible Care Floral Touch

O vestimentaţie colorată te poate binedispune și te poate ajuta să-ți pui în valoare frumusețea naturală. Fii încrezătoare să porți hainele preferate, fără grija urmelor albe sau a petelor galbene, cu antiperspirantul Dove Invisible Care Floral Touch. Acest produs îţi oferă libertatea de a purta cele mai colorate și îndrăznețe ținute, fiind dovedit că nu lasă urme pe 100 de culori. În plus, alături de îngrijirea superioară Dove (1/4 cremă hidratantă), noua variantă Invisible Care Floral Touch oferă un parfum elegant, floral și revigorant. Dove Invisible Care Floral Touch este disponibil atât în varianta spray 150ml, cât si sub forma de stick 40ml.

Cremă de mâini Dove
Nourishing Secrets

Dove Nourishing Secrets este o gamă de produse inspirate de cele mai bune ritualuri de îngrijire, practicate de femeile din întreaga lume, ce combină îngrijirea superioară Dove cu puterea ingredientelor naturale. Cremele de mâini Dove Nourishing Secrets vin în completarea gamei de geluri de duș și loțiuni de corp și conțin ingrediente inspirate de natură. Disponibile în două variante – cu ulei de cocos și lapte de migdale sau cu avocado și gălbenele – cremele de mâini Dove Nourishing Secrets asigură pielii uscate, îngrijirea delicată Dove.

Dove Pink
săpun solid

Pentru ca pielea ta să fie fină, catifelată şi frumoasă, alege săpunul-cremă Dove Pink. Cu ¼ cremă hidratantă, îţi oferă mai mult decât o simplă spălare, hrănindu-ţi pielea în timp ce îndepărtează impurităţile acumulate de-a lungul zilei. Dove are o formulă delicată și un pH neutru, ce curăță blând și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării. Toate beneficiile săpunului-cremă Dove sunt acum disponibile și într-un săpun cremă de culoare roz, cu un parfum deosebit.

Săpunul-cremă lichid Dove Glowing Ritual

Varianta Glowing, cu parfum de extract de floare de lotus și apă de orez, oferă o senzație de răsfăț pentru mâini fine și catifelate.

Parfumul discret de bujor, fructe de pădure și pere sunt îmbinate cu note de citrice spumante pentru o aromă delicată și feminină. Note florale de trandafir, magnolie și ulei de lotus se amestecă cu pudra de orez pentru un parfum irezistibil.

Săpunul-cremă lichid Dove Restoring Ritual

Mirosul irezistibil de ulei de cocos și lapte de migdale, cu o notă dulce de vanilie îți răsfață simțurile. Spuma bogată va transforma spălatul pe mâini într-o experiență unică.